Project Description

Θερμοφόρα Ηλεκτρική, Λημνία Γη

Διάσταση: 35x50cm

€30

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Συσκευή διπλής μονώσεως
 • Στεγανοποιημένη, κλάσεως ΙΙ – IP20
 • Χειριστήριο 3 θέσεων
 • 200-240V 50/60 Hz
 • Ισχύς: 100-110 W
 • EMF standard: Πλήρης εξουδετέρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
 • Διαστάσεις: 0,35 x 0,50m
 • CE
 • ROHS
Ηλεκτρικη θερμοφορα λημνια γη

healthΩφέλιμη για την υγεία

 • Ανακουφίζει άμεσα
  Η Ηλεκτρική Θερμοφόρα χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την ανακούφιση πόνων σε ολόκληρο το σώμα: στη μέση, την πλάτη, τον αυχένα, τους γοφούς και άλλα πολλά σημεία με προβλήματα μυϊκής δυσλειτουργίας, όπως επίσης στην αρθρίτιδα, την οσφυαλγία κ.α.
 • Απαραίτητη σε κάθε ψύξη.
  Στην ψύξη παρουσιάζεται συνήθως δυσκολία στη λειτουργία των μυϊκών ιστών και κακή κυκλοφορία του αίματος. Ακουμπώντας την Ηλεκτρική Θερμοφόρα πάνω στο σημείο που υποφέρει από ψύξη ή γύρω από αυτήν, βοηθάμε τον οργανισμό να αιματώσει σωστά τη γύρω περιοχή και συνεπώς να περιορίσει την μυϊκή ψύξη.
 • Απαραίτητη στο κρυολόγημα.
  Η Ηλεκτρική Θερμοφόρα είναι πολύ βολική και χρήσιμη στο κρυολόγημα. Την ηλεκτρική θερμοφόρα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κάθε ηλικία (ενήλικες, παιδιά, ηλικιωμένους) για να τους βοηθήσει σε κάθε κρυολόγημα. Η Ηλεκτρική Θερμοφόρα βοηθά να επανέλθει η καλή κυκλοφορία του αίματος και γεμίζει τον οργανισμό μας, σε βάθος, με φυσική θερμότητα που είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του σε περίπτωση κρυολογήματος.
 • Απαραίτητη σε πόνους περιόδου.
  Η Ηλεκτρική Θερμοφόρα είναι μικρή και πρακτική, ώστε να μην την αποχωρίζεστε ποτέ, στο σπίτι σας, το γραφείο, το εξοχικό, παντού. Όταν χρειάζεστε κάτι ζεστό κοντά σας για να ζεστάνει την κοιλιακή χώρα, να σας απαλλάξει από τους πόνους περιόδου και να βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η Ηλεκτρική Θερμοφόρα είναι πάντα δίπλα σας.
 • Απαραίτητη στους αθλητές σε κάθε σπορ

  Με την Ηλεκτρική Θερμοφόρα μπορούμε να απαλύνουμε μυϊκούς πόνους που προκύπτουν από εντατική άσκηση, ακόμα όμως και να επιτύχουμε προθέρμανση των μυών με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

 • Απαραίτητη σε όλους.

  Η Ηλεκτρική Θερμοφόρα συνεισφέρει στην ξεκούραση και την καλή κυκλοφορία του αίματος για ηλικιωμένους, φοιτητές, αξιωματικούς, εργαζόμενους σε καθιστική εργασία κ.α.

Λημνία Γη

Η Λημνία Γη, ξακουστό και πρότυπο φάρμακο από την εποχή του Γαληνού μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα. Ήταν μια ειδική λάσπη, κάτι σαν πηλός, που για πολλούς αιώνες έκανε μοναδική τη Λήμνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξορυσσόταν στη διάρκεια των τελετών, με μεγάλη προσοχή και ευλάβεια, από τον 4ο αιώνα π.Χ. έως και το τέλος του 19ου αιώνα, στην περιοχή Φτέρη, ανάμεσα στον Κότσινα και το Ρεπανίδι. Η Λημνία Γη ή “terra sigillata” (σφραγισμένη γη) στα μεσαιωνικά χρόνια, ήταν φημισμένη για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Τη χρησιμοποιούσαν ως αντίδοτο σε δηλητηριάσεις ή σαν φάρμακο για την αντιμετώπιση πυρετών, δυσεντερίας και οφθαλμικών παθήσεων. Αποτελούσε σπουδαίο δώρο για τη Δυτική και Ανατολική αριστοκρατία. Πολλές φορές μάλιστα προσφερόταν και ως βασιλικό δώρο σε αυτοκράτορες. Ο εξορυσσόμενος πηλός περνούσε ειδική κατεργασία καθαρισμού και κατόπιν του δινόταν η μορφή δισκίου το οποίο σφραγιζόταν. Στην αρχαία εποχή με την κεφαλή της Άρτεμης, κατά την Τουρκοκρατία με την ημισέληνο κλπ. Το πρώτο παγκοσμίως πρότυπο φάρμακο (και μάλιστα με σφραγίδα) γεννήθηκε στη Λήμνο!

Ασφάλεια

Υλικά Φιλικά προς τον Άνθρωπο & το Περιβάλλον

Οικολογικό γεωύφασμα

Το Γεωύφασμα είναι ένα οικολογικό προϊόν, ένα ειδικό ύφασμα - πανί, που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη μηχανική αντοχή, τη μονωτική ικανότητα και την απορρόφηση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Έχει πιστοποιητικά CE, βραδυφλεγίας καθώς και πιστοποιητικό περί μη βλαβερών και καρκινογόνων ουσιών. Ο λόγος που χρησιμοποιείται στην κατασκευή της κουβέρτας Dream είναι επειδή, χάρη στη μεγάλη μηχανική αντοχή του, απορροφά τις καταπονήσεις που δέχεται η ηλεκτρική κουβέρτα από το σώμα του ανθρώπου βοηθώντας να μην καταστραφούν/ κοπούν οι ηλεκτρικές αντιστάσεις που υπάρχουν μέσα στην κουβέρτα. Επίσης επειδή απορροφά την όποια ακτινοβολία μπορεί να εκκληθεί στην ατμόσφαιρα.