50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Έχοντας ήδη μπει στα ελληνικά σπίτια, ζεσταίνοντας εδώ και χρόνια πολλές οικογένειες, τα προϊόντα μας αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας σας. Νιώθουμε, ωστόσο, την ανάγκη να σας ξανασυστηθούμε. Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1972, έχοντας ως βάση την παραγωγή της ηλεκτρικής κουβέρτας και των εξαρτημάτων της. Διαγράφοντας μια πορεία σχεδόν 50 ετών στην ελληνική αγορά, και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, η DREAM είναι σήμερα η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών κουβερτών.

Aγάπη στον τόπο καταγωγής μας

Από αγάπη στον τόπο καταγωγής μας, την ακριτική Λήμνο, δημιουργήσαμε εκεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Παράλληλα, διατηρούμε τα κεντρικά γραφεία, αλλά και αποθήκες στην Αθήνα, απ’ όπου συντονίζεται η διακίνηση των εμπορευμάτων, καθώς επίσης και η υποστήριξη των πελατών.
Τα προϊόντα μας παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Κατέχουμε αποκλειστική και πρωτοποριακή τεχνογνωσία στον τομέα μας, που περιλαμβάνει επιπλέον τόσο το σχεδιασμό, όσο και την κατασκευή των χειριστηρίων, έχοντας παράλληλα αναπτύξει ήδη εξαγωγική δραστηριότητα στον τομέα αυτό.